početna | marketing | pomoć | kontakt
ZuteStranice.com - žute stranice
Niste prijavljeni.
Prijava | Nemam korisnički račun
Upis u žute stranice
Upis u žute stranice (yellow pages) je besplatan! Informacije o paketima

Razvoj specijaliziranog softwera za podršku poslovanja trgovačkih poduzeća sa više udaljenih i dislociranih jedinica. Software za poslovanje. Poslovni software. Programi za knjigovodstvo. Dugotrajna imovina (osnovna sredstva), obračun plaća. Software za poslovanje trgovina. Software za restorane i kafiće. Software za obradu podataka laboratorijskih mjerenja. Drugi softwerski produkti. Razvoj softwera prema narudžbi.

Astrum d.o.o.
Kontakt

Telefon: +385 (0)42 816002

Mobitel: +385 (0)98 267067

Faks: +385 (0)42 300004

Adresa:

Augusta Šenoe, Sigetec 27

42230 Ludbreg

Hrvatska

Kontakt osoba: Damir Klarić

Web: http://www.astrum.hr

E-mail: damir.klaric@astrum.hr

Dodatne informacije
PROGRAMI ZA KNJIGOVODSTVO, SOFTWARE ZA KNJIGOVODSTVO

FINANCIJSKO POSLOVANJE
Integrirani poslovni paket - software, za vođenje financijskog poslovanja. Salda konti kupaca i dobavljača, glavna knjiga, devizno poslovanje, porezne knjige, obračun pdv-a, bilance, obračun kamata, platni promet, blagajničko poslovanje. Automatska knjiženja izrađenih dokumenata iz drugih poslovnih aplikacija. Centralna baza podataka sa svim dokumentima iz udaljenih poslovnih jedinica. Panoramski pregled cjelokupnog poslovanja i sa podacima iz udaljenih poslovnih jedinica.

ROBNO POSLOVANJE, SOFTWARE ZA TRGOVINE
Integrirani poslovni softwer za sve vrste trgovina s uključenim CRM i ERP elementima. Software optimalizira stanje zaliha s profitom te ujedno skraćuje vrijeme i pojednostavljuje narudžbe dobavljačima te optimalno popunjava lager. Jednostavnost korištenja, potpuna integracija, najkvalitetniji prijenosi podataka sa dislociranih prodajnih mjesta, statistički izvještaji, jednostavni prijenosi roba iz jedinice u jedinicu, automatska izrada dokumenata... učiniti će vaše poslovanje jednostavnijim i preglednijim i ostaviti Vam više vremena i podataka za strateško odlučivanje.

SOFTWARE ZA PROIZVODNJU U SKLOPU PROGRAMA ZA TRGOVAČKO POSLOVANJE

OBRAČUN PLAĆA
Obračun i evidencija plaća spada među deliktne, osjetljive i kompleksne poslove u poduzećima . To se očituje ne samo u njihovu opsegu i kompliciranosti nego i u velikoj raznorodnosti izvora koji uređuju tu materiju. Svaka pogreška u tim procesima može imati štetne materijalne posljedice za djelatnika, ali i za poslodavca, a osim toga, pogreške, zakašnjenja i sl. utječe na opću klimu i međuljudske odnose u poduzeću.

Informacijski podsistem (IPS) Plaće , razvijen u firmi Astrum d.o.o. omogućava brzo, jednostavno i uspješno prilagođavanje rezultata obrade zahtjevima svih korisnika, kako unutarnjih tako i vanjskih.

DUGOTRAJNA IMOVINA

SOFTWARE ZA TV - PRODAJU

KATALOŠKA PRODAJA - SOFTWARE

SOFTWARE ZA LABORATORIJE (DUHANSKA INDUSTRIJA , GRAĐEVNA INDUSTRIJA)
Radno vrijeme:

8 - 16 ili prema potrebi
Razvoj i održavanje poslovnog softwera, prilagodbe, razvoj specijaliziranih poslovnih rješenja.
Pronađeno u kategoriji
Ocijenite
- odaberite ocjenu (1 je vrlo loše a 10 odlično).

više opcija - pregledavanje po kategorijama