početna | marketing | pomoć | kontakt
ZuteStranice.com - žute stranice
Niste prijavljeni.
Prijava | Nemam korisnički račun
Upis u žute stranice
Upis u žute stranice (yellow pages) je besplatan! Informacije o paketima

Autoservis JET

Autoservis JET profesionalno i kvalitetno obavlja sve poslove vezane za tuning i spuštanje vozila.

Autoservis JET
Kontakt

Telefon: +385 (0)1 6671047

Mobitel: +385 (0)98 237247

Adresa:

Adamićeva bb

10000 Zagreb

Hrvatska

E-mail: k.a.m.d@zg.t-com.hrOstali kontakti:

091 7233197
Dodatne informacije
Autoservis JET posluje u sklopu tvrtke K.A.M.D. d.o.o., a iza sebe ima dugu tradiciju popravka i ugađanja (tuning) vozila.

Osnovan je 1968. godine kao prvi servis na ovim prostorima koji je radio po zapadnoeuropskim standardima (to između ostalog uključuje temeljito pranje auta i motora prije i karoserijskih dijelova nakon servisa).

Ako se radi o hitnom slučaju ili želite brzi popravak svog vozila, radit ćemo i duže jer su nam profesionalan i pošten odnos, kao i zadovoljstvo mušterija na prvom mjestu.

U neposrednoj blizini servisa locirani su i naši poslovni partneri (vulkanizer, strojna obrada motora, autopraona) što nam omogućuje da obavimo apsolutno sve poslove vezane za popravak, nadogradnju i uljepšavanje vašeg vozila.

Također surađujemo i s vučnom službom koja osigurava povoljnije tarife za naše mušterije.

Autoservis JET nalazi se u Novom Zagrebu, u kvartu Zapruđe. Nakon silaska s Mosta Mladosti skrenite u prvu ulicu desno (Adamićeva). Parking je osiguran.
Radno vrijeme:

Radnim danom: 07-18
Subotom: 07-12
S punim povjerenjem možete prepustiti svoje vozilo našoj ekipi koju predvodi majstor automehanike s 35 godina radnog iskustva na europskim, japanskim i američkim vozilima, a uz položene zanatske i majstorske ispite u Njemačkoj, ima i licencu za obučavanje učenika i pripravnika što to najbolje govori o stručnosti ljudi koji će popraviti ili poboljšati Vaše vozilo.
Pronađeno u kategoriji
Ocijenite
- odaberite ocjenu (1 je vrlo loše a 10 odlično).

više opcija - pregledavanje po kategorijama